Kamer E216, Chuangyi Park, Fuqian Road, Guanlan Zhangge, Longhua District, Shenzhen, China
Thuis

Lenolink Telecommunication Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Drievoudige Bandcombine voor verkoop
Van goede kwaliteit Drievoudige Bandcombine voor verkoop
Wij houden van met Lenolink te werken omdat zij het professionele, nuttige en harde werken zijn. De producten zijn ook in hoogte - kwaliteit en goede prestaties.

—— John Carlo

De producten van Lenolink zijn altijd geen behoefte om zich van de kwaliteit ongerust te maken, en de aangepaste oplossing is werkelijk aardig.

—— Ronald Rajesh

Het zeer professionele bedrijf, de rf-combine en de hybride combine zijn het beste product dat wij hebben gekocht, is de specificatie veel hoger dan producten van anderen.

—— Milde Gasper

Wij hebben de lage passieve component van PIM voor zeer oud gezocht, is Lenolink de leverancier die dergelijke producten van concurrerende prijs en levertijd kan voorzien. Wij zouden willen zeggen aan Lenolink dank u.

—— Danies Chen

Ik ben online Chatten Nu

Lenolink Telecommunication Co.,Ltd

1 2 3
Lenolink Telecommunication Co.,Ltd Lenolink Telecommunication Co.,Ltd Lenolink Telecommunication Co.,Ltd
Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Merken : lenolink
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 60% - 70%

Gevestigd in 2014, Lenolink-is de telecommunicatie professionele mobiele oplossingsleverancier voor binnen en openluchtdekking aan cellulair exploitanten en eind - gebruikers. Wij worden gevestigd in Shenzhen China waar telecommunicatie industrieel centrum van China is. Lenolink heeft een stevige kracht van R&D-team, over 25% van onze werknemers worden gewijd in productresearch&development en de meeste leden hebben rijke verwante industriële ervaring.

 

Behandelend een gebied van 9000 vierkante meters, hebben wij vier productielijnen, over het netwerkanalysator van 20pcs Agilent, 10pcs-nu intermodullationinstrumenten en andere professionele machines. Onze jaarlijkse omzet overschrijdt 5 miljoen USD in 2017. Lenolink verstrekt volledige dekkingsoplossing van begin tot eind voor al mobiele netwerknorm, zoals GSM, DCS, WCDMA en LTE. Onze producten omvatten rf-combines, rf-filters, coaxiale kabels, verbindingsdraadkabels, rf-repeaters, antennes, en de voorziening van de bevoegde diensten.

 

Het bedrijf verkrijgt het doel om globaal een belangrijke kracht op het gebied van mobiel product R&D, productie en providers van mobiel communicatiemiddel te worden. Met jaren van inspanning, heeft Lenolink zakelijke relatie met meer dan 30 frequente klanten gevestigd die in van Azië en de Stille Oceaan, Amerika worden gevestigd, Europa en het Midden-Oosten, zoals China Mobile, China Unicom, Indosat, Nokia.

 

 

Contactgegevens
Lenolink Telecommunication Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Zhou

Tel.: 86--13925236642

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)